Skip to content

Hurry up and join the “Youth Committee for the Future”!/ TL: 1 noiembrie 2017

October 31, 2017

edd2009_0Interesat/ă de afacerile europene și viitorul sustenabil al Uniunii Europene? Perfect! Avem un proiect potrivit pentru tine! Centrul pentru Progrese Europene caută tineri asemeni ție care să participe la un program (fully funded!) de YouthExchange (Erasmus+) de 6 zile numit “Youth Committee for the Future”, organizat în parteneriat cu Institutul Italian pentru Viitor și alte ONG-uri europene cu sediul în Napoli, Italia. Dacă te pasionează problemele actuale europene precum provocările migrației în spațiul european, digitalizarea, necesitatea unei educații media adecvate în sistemele educaționale actuale și impactul acestor factori în viitorul Europei, noi îți recomandam acest proiect ce se va desfășura la Napoli și Bruxelles între 19-24 martie 2018.

“Youth Committee for the Future” este un proiect de simulare internațională în care tinerii europeni pot discuta despre unele dintre cele mai importante probleme politice cu factor de decizie de nivel înalt. Participanții se vor întâlni cu liderii politici locali și europeni responsabili cu politicile europene pentru tineret atât pe perioada petrecută în Napoli, cât și în Bruxelles. Training-ul de la Bruxelles este menit să faciliteze schimbul de idei dintre liderii politici europeni și tinerii ca tine înscriși în program. Acest dialog vine în ajutorul tinerilor pentru a înțelege modul în care problemele expuse de aceștia  sunt interpretate în țările lor. Alătură-te și tu proiectului și ajută la crearea unui dialog între tineri și liderii Uniunii Europene!

Găsești mai multe detalii aici. Atenție: termenul limită este 1 noiembrie 2017, iar înscrierea se face în baza unei scrisori  de motivație trimisă către info@c4ep.eu!

improving-youth-work

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: