Skip to content

Curs online gratuit: Combaterea schimbărilor climatice în țările în curs de dezvoltare/ ODD 13

June 26, 2017
SDG-13-1024x266

Sursă foto: GlobalDaily.com

Dacă vrei să activezi în domeniul schimbărilor climatice sau pur și simplu ești interesat de acest subiect, cursul onine derulat de Universitatea din Cape Town îți va oferi o nouă perspectivă asupra complexității modului în care țările urmăresc Obiectivul de Dezvoltare Durabilă nr. 13 – Luarea unor acțiuni urgente pentru combaterea schimbării climatice și a impactului acesteia.

Cursul se va derula pe parcursul a 6 săptămâni și prin intermediul video-urilor și lecturilor conexe te va provoaca să te gândești la un mod prin care putem contribui cu toții la eliminarea sărăciei la nivel global, reducând totodată și emisiile de gaze cu efect de seră.

Vei investiga cazurile a patru țări în curs de dezvoltare care doresc să își extindă economiile într-un mod prietenos față de climă – Brazilia, Chile, Columbia, Peru și Africa de Sud – și îi vei asculta pe ce mai cunoscuți profesioniști din domeniu vorbind despre contextele naționale și despre diferitele provocări și oportunități întâmpinate.

Cursul va începe pe 7 august, însă tu te poți înscrie din timp aici: https://www.coursera.org/learn/climate-change-mitigation# .

13.-Climate-Action-V2-640x672

Sursă foto: GlobalGoals.org

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: