Skip to content

Oportunitate pentru tineri: Delegații de Tineret ai României la Națiunile Unite (2017-2018)/ TL înscriere: 30 iunie 2017

June 6, 2017

Delegații de Tineret ai României la Națiunile Unite, Denisa Bratu și Gabriel Uifălean, se pregătesc să predea ștafeta mandatului 2017- 2018 și sunt în căutare de tineri pasionați de diplomație și problematicile de tineret.

Candidatul ideal trebuie să aibă între 18 și 25 de ani și o experiență profesională relevantă în domeniul activităților pentru tineret de minim 3 ani. Pe lângă acestea, trebuie să fie dovedească abilități de relaționare și negociere, precum și interes în domeniul relațiilor internaționale. 

Programul “Delegat de Tineret la Naţiunile Unite” urmăreşte implicarea directă și familiarizarea tinerilor din România cu politicile internaționale pentru tineret, dar și cu tematica dezvoltării globale şi facilitarea contribuţiei lor la procesul de rezolvare a problemelor aferente acestui domeniu.

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 30 iunie. 

Dacă ești interesat, poți găsi mai multe detalii aici: http://mts.ro/noutati/programul-delegat-de-tineret-la-natiunile-unite-2017-2018/ .

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: