Skip to content

Oportunitate pentru tineri: One World Institute Norway – Fii voluntar, călătorește și studiază

May 23, 2017
hands-around-world-14390259

Sursă foto: Dreamstime.com

Institutul One World din Norvegia oferă programe educaționale unice, ce îmbină educația globală pentru dezvoltare cu voluntariatul de lungă durată. Ideea unei astfel de inițiative vine în sprijinul dezvoltării comunităților defavorizate, promovării educației și combaterii schimărilor climatice.

Pe lângă alte activități, Institutul oferă 2 tipuri de programe ce abordează mai multe teme relevante în domeniul dezvoltării internaționale. Noi, cei de la Fii Cetățean Global (FOND România), ne-am gândit că ar fi tocmai potrivite pentru tine:

Fighting with the Poor (24 luni)

Acceptă provocarea și înscrie-te în programul Fighting with the Poor. Vei studia, vei lucra și vei face fundraising prin toată Europa, vei călători alături de colegii și prietenii tăi și ulterior veți face parte împreună din echipa Humana People to People, contribuind la implementarea proiectelor lor în Africa sau India.

Learn to Travel. Travel to Learn (6 luni)

Programul Learn to Travel. Travel to Learn se adresează celor pasionați de actualele probleme de mediu. Călătorind prin mai multe țări din America Latină, vei studia despre practica și efectele poluării și despăduririlor, despre protecția faunei și agricultura ecologică, dar și despre impactul acestora în plan economico-social (gradul de ocupare a forței de muncă, distrugerea rezervațiilor naturale, pescuitul responsabil, procesele de urbanizare etc.).

Dacă te-ar încânta o astfel de experiență, intră aici pentru mai multe detalii: https://www.oneworldinstitute.eu/ .

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: