Skip to content

Job de vară pentru tineri: Camp Trainer @Brit Teen Adventure Summer Camps/ TL înscriere: 3 mai 2017

May 1, 2017

Sursă foto: Dreebies.com

Lansăm Săptămâna Europeană a Tineretului #EuropeanYouthWeek (1-7 mai) cu o oportunitate oferită de British Council, în cadrul taberelor de engleză organizate în fiecare vară – BritTeen Adventure.

Cu o experiență de peste 7 ani, taberele BritTeen Adventure sunt unice în România, oferindu-le copiilor un program complex, îmbinat cu workshop-uri creative, pe teme precum: teatru, artă, istorie, ecologie etc., special concepute pentru a-i ajuta pe copii să învingă barierele de exprimare în limba engleză și să își dezvolte abilități utile pentru viitor.

Pentru aceasta, cei de la British Council sunt în căutare de tineri traineri entuziaști și talentați, cu experiență profesională în facilitarea educației non-formale copiilor și adolescenților. Cunoașterea limbii engleze la un nivel avansat este un must.

Tabele se vor desfășura anul acesta în perioada iunie – august, în județul Brașov – în Bran sau Fundata. Salariul brut este de 1320 RON per tabără.

Dacă îți place cum sună, poți citi mai multe detalii aici. Termenul limită este 3 mai, așa că noi te încurajăm să aplici cât mai repede!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: