Skip to content

Oportunitate pentru tineri: 12 săptămâni de voluntariat internațional în Africa, Asia sau America Latină

April 18, 2017

Săptămâna aceasta revenim cu o oportunitate inedită, pe placul tuturor care au apreciat articolul nostru mai vechi, privind voluntariatul internațional.

Voluntary Service Ovserseas – VSO, una dintre cele mai mari organizații internaționale non-profit active în combaterea sărăciei este în căutare de tineri îndrăzneți, determinați și curioși, cu vârste curpinse între 18 și 25 de ani, care vor să devină voluntari, timp de 12 săptămâni, într-o țară în curs de dezvoltare din Africa, Asia sau America Latină.

Dacă și tu ești interesat, mai întâi de toate, fii sigur că ai cel puțin 3 ani de experiență profesională în domeniul în care vrei să voluntariezi, fie că este vorba de educație, sănătate, business, advocacy sau inginerie – aceasta este una dintre condițiile de bază pentru a fi acceptat în cadrul programului!

Dacă ești îngrijorat de aspecte precum: Unde voi locui? Cum mă voi descurca singur? stai liniștit. Înainte de plecarea ta, vei beneficia de training-uri și asistență permanentă din partea biroului central VSO, iar pe toată durata voluntariatului, vei avea asigurate cazarea și asigurarea medicală, pe lângă un venit lunar stabil.

Împărtășeste-ți și tu cunoștințele și aptitudinile, devino un adevărat “cetățean global” și fă o schimbare în lume! Citește mai multe și aplică la: https://www.vsointernational.org/volunteering .

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: