Skip to content

TedTalks cu Stephen Ladek despre cum poți ajunge un profesionist în domeniul dezvoltării internaționale și al asistenței umanitare

September 7, 2016

Stephen Ladek – un expert cu mai bine de 10 ani de experiență în domeniul dezvoltării internaționale și al asistenței umanitare – vine și ne vorbește deschis despre obstacolele, dar și împlinirile pe care le poți avea lucrând într-un mediu atât de divers și provocator.

Întreaga sa prezentare TedTalk se învârte de fapt în jurul întrebării pe care poate destui de mulți dintre noi și-au pus-o la un moment dat: “Cum mi-aș putea construi o carieră atât satisfăcătoare, cât și sustenabilă în dezvoltarea internațională?”

Prin intermediul proiectului pe care il coordonează, Aidpreneur, Stephen se folosește de oportunitatea pe care o are de a intra în contact cu mai mulți profesioniști din domeniu și încearcă să îi ajute cât de mult posibil pe tinerii ce își doresc să își construiască o carieră în această direcție.

Astfel, în cadrul discursului său, el prezintă câteva sfaturi practice și sincere, după care te-ai putea ghida. Stephen vorbește franc, dar serios, atât despre Pros, cât și despre Cons, despre importanța educației în domeniul dezvoltării, a lucrului pe teren, dar și a networking-ului.

Dacă ești interesat de o viitoare carieră în dezvoltarea internațională și asistența umanitară și vrei să știi cum poți începe, urmărește-l și tu mai jos pentru a afla mai multe!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: