Skip to content

Oportunitate pentru tineri: Competiția video internațională ONU – Ziua Mondială a Păcii, 21 Septembrie / ODD 16 / TL: 1 Septembrie 2016

August 18, 2016
sdggoal16

Sursa Foto: HR Journal

Departamentul de Informare Publică al Organizației Națiunilor Unite a lansat invitația tinerilor cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani de a participa la concursul video derulat cu ocazia zilei de 21 septembrie, ce marchează Ziua Mondială a Păcii.

Acceptă provocarea și realizează un material video cu durata cuprinsă între 10 și 15 secunde, în limba engleză, despre modul în care noile Obiective de Dezvoltare Durabilă (ODD) contribuie la formarea și menținerea păcii.

Încearcă să fii cât mai creativ și gândește-te la motivul pentru care eradicarea sărăciei, combaterea schimbarilor climatice, avansarea egalității și promovarea educației sunt importante pentru crearea unei lumi mai pașnice.

Cele mai captivante materiale video vor fi postate pe canalul oficial de Youtube al ONU dedicat Zilei Mondiale a Păcii, iar unele dintre acestea vor fi expuse în cadrul unui eveniment oficial ONU, susținut pe data de 16 septembrie, la New York.

Citește aici mai multe despre concurs și aplică până la 1 septembrie 2016!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: