Skip to content

Oportunitate pentru tineri: Al V-lea Training de tineret și educație globală, 18 – 25 Septembrie 2016, Mollina, Spania/ Termen limită pentru depunerea aplicațiilor: 14 August 2016

August 3, 2016

Dacă ești un tânăr entuziast, activ implicat într-o organizație de tineret locală/ națională, pasionat de domeniul Educației Globale pentru Dezvoltare (EGD) și dorești să îți dezvolți capacitățile și aptitudinile de relaționare, pentru o mai bună promovare a principiilor EGD, atunci ai ocazia să te înscrii la a cincea ediție a Training-ului de tineret și educație globală pentru tineri multiplicatori (The 5th Global Education and Youth Training Course for youth multipliers) ce va avea loc în septembrie 2016, în orașul Mollina, din sudul Spaniei.

Training-ul va fi organizat de către Centrul Nord-Sud al Consiliului Europei (CNS CE), în parteneriat cu Rețeaua de Universități pentru tineret și cetățenie globală (The Network of Universities on Youth and Global Citizenship) și va reuni 20 de tineri,  cu vârste cuprinse între 18-30 de ani, vocali în comunitățile lor, în special prin promovarea educației pentru dezvoltare.

Obiectivele principale ale training-ului vizează mobilizarea tineretului în vederea susținerii  EGD, în acord cu metodologia CNS CE și asigurarea competențelor și instrumentelor necesare tinerilor multiplicatori pentru promovarea și diseminarea principiilor EGD.

Organizatorii vor asigura complet transportul, cazarea și masa participanților. Cei interesați trebuie să anexeze formularului de aplicație online o scrisoare de recomandare din partea organizației în care aceștia activează.

Documentele necesare trebuie trimise la adresa nsc.youthandglobalisation@coe.int până la data de 14 august 2016.

Află mai multe despre training și despre eligibilitatea participanților aici!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: