Skip to content

Ministerul Afacerilor Externe selecteaza 7 voluntari pentru cursul de Reconstructie si stabilizare post-conflict

October 5, 2015

 

Ministerul Afacerilor Externe al Românie și Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP) caută 7 tineri voluntari care să se alăture cursului de ”Reconstrucție și stabilizare post-conflict” ce va avea loc la București, în perioada 12-17 octombrie 2015.

 

Voluntarii vor trebui sa participe ca role-playeri în cadrul exercițiului practic al cursului. Exercițiul constă într-un fact finding mission într-o țară de după război, în care voluntarii vor trebui să își asume rolul principalilor actori de pe teren (de exemplu reprezentanți ai guvernului local, ai guvernului central, ai persoanelor strămutate intern sau mass-media). Mai multe informații despre rolul, dar și beneficiile voluntarilor se găsesc în documentul atașat (ToRs – voluntari, PCRS 2015).

ToR-voluntari

 

Exercițiul va avea loc vineri, 16 octombrie, orele 08:30-15:00, si opțional, sâmbată, 17 octombrie. În plus, voluntarii sunt rugați să participle la 1-2 întalniri de pregatire.

 

Cursul de ”Reconstrucție și stabilizare post-conflict” este un program de traininig anual organizat de Ministerul Afacerilor Externe al României, Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare și Ministerul Apărării Naționale al României. Cursul are ca obiectiv susținerea eforturilor de reconstrucție post-conflict în regiunile și țările prioritare pentru politica României de cooperare pentru dezvoltare.

Participanții la curs sunt reprezentanți guvernamentali și ai societății civile din Republica Moldova, Georgia, Azerbaidjan, Muntenegru, Afganistan, Palestina, Tunisia și România.

 

În cazul în care vă perminte programul, așteptăm CV-urile celor interesati pe adresa teodora.zafiu@undp.org, până duminică, 4 octombrie.

 

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: