Skip to content

Lansam noi inscrieri pentru stagiul in FOND! Termen limita pana pe data de 24 august 2015

August 11, 2015

 

Dacă ești student/ masterand și interesat de politicile europene, îndeosebi de politica de cooperare pentru dezvoltare, atunci stagiul în cadrul FOND îți oferă oportunitatea de a-ți îmbogăți cunoştinţele acumulate în mediul formal și de a înțelege mai bine domeniul prin îmbinarea elementelor teoretice cu cele practice și de a-ți dezvolta aptitudinile personale în cadrul echipei executive FOND.

Stagiul are o durată cuprinsă între 2 şi 3 luni, cu posibilitatea de extindere, program part-time flexibil şi nu este remunerat. Acesta se va desfasura în București, la sediul FOND.

 

Profilul stagiarului pe care il cautam:

  • student/ masterand la Facultăţi de profil (Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale, Studii Europene, etc.) sau cu interes în domeniul politicii de cooperare pentru dezvoltare cu dorinţă de cunoaştere, inițiativă, implicare, disponibilitate persoană dinamică şi adaptabilă spritiv creativ și cu imaginație

Criterii de selecție:

  • interes, dorinţă şi motivaţie de implicare în domeniul cooperare pentru dezvoltare capacitate de analiză, sinteză și cercetare cunoştinţe limbi străine (în special engleză – nivel avansat) cunoștințe operare PC disponibilitate de a lucra la birou 4 ore/ zi constituie un plus experienţa/ voluntariat în domeniul neguvernamental

Cum să aplici?

Dacă ești interesat să te alături echipei noastre, te invităm să ne trimiți un CV și o scrisoare de motivație în care să evidențiezi de ce dorești să fii stagiar la FOND (o pagină format word/pdf), la adresa adriana.zaharia@fondromania.org (cu mențiunea Aplicație stagiu FOND), până pe data de 24 august 2015, ora 17.00.

NB: Numai aplicațiile complete vor fi luate în considerare. Menționăm că doar persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: