Skip to content

Asociația Asistență și Programe pentru Dezvoltare Durabilă – Agenda 21 caută participanți pentru proiectul european ,,Sustainable Communities with Youth Power Switched ON”!

February 23, 2015

Proiectul este derulat de organizația europeană ORA Network fondată în anul 2014. APDD – Agenda 21 este unul dintre membrii fondatori și singura filială a acesteia din România.

Obiectivele proiectului consta in realizarea unui proces de educație non-formală pe termen lung cu privire la modul în care dezvoltarea durabilă și protecția mediului sunt folosite drept instrumente pentru a încuraja participarea activă a tinerilor si dobândirea unor cunoștințe și aptitudini pentru a stabili standarde comune de lucru în cadrul ORA Network.

Evenimentele pentru care este lansată invitația sunt următoarele:

19 – 28 martie 2015 – curs de formare, Torino di Sangro – Italia. APDD – Agenda 21 caută 2 participanți care lucrează în mod direct cu tinerii (coordonatori de voluntari, responsabili de organizații pentru tineret) și care să se implice în organizarea evenimentelor următoare din cadrul proiectului.
13 – 22 mai 2015 – schimb de tineret, Oybin, Germania. APDD – Agenda 21 caută 2 tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani care să își dorească să se implice activ în comunitatea locală.

Participanții vor fi selectați prin exprimarea interesului printr-o scrisoare de intenție care să fie transmisă până la data de 27 februarie la adresa agenda21_ro@yahoo.com (cu subiectul “Participant Sustainable Communities with Youth Power Switched ON”) în care să dovedească un minimum de experiență în domeniile propuse de evenimente: dezvoltare durabilă, activism civic, activități cu/pentru tineri.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: