Skip to content

Intalnire strategica cu organizatiile membre FOND, 29-30 ianuarie 2015

January 28, 2015

In perioada 29-30 ianuarie 2015, FOND organizeaza la Breaza intalnirea dedicata planificarii strategice cu membri sai pentru perioada 2015-2020. Intalnirea face parte dintr-un proces foarte important de revizuire a actualelor directii strategice ale Federatiei si de elaborare a unei strategii ce include noile prioritati adaptate nevoilor si obiectivelor membrilor FOND in domeniul cooperarii pentru dezvoltare internationala.

Activitatea face parte din proiectul “Consolidarea Capacitatii si Organizatiilor Membre in Domeniul Cooperarii pentru Dezvoltare in Romania” ce isi propune consolidarea capacitatii interne a Federatiei pentru a raspunde mai bine nevoilor membrilor in realizarea obiectivelor lor in domeniul cooperare pentru dezvoltare, pentru a implementa initiative de monitorizare si formulare de politici publice in domeniu prin intarirea capacitatii de advocacy FOND.

Proiectul este finantat prin granturile SEE 2009-2014 , in cadrul Fondului ONG in Romania, Sub-componenta 5.1 – sprijin pentru coalitii si retele la nivel regional si national si pentru think tank-uri.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: