Skip to content

Training în Armenia axat pe leadership pentru lideri și lucrători de tineret (DL: 20 ianuarie 2014)

December 21, 2013

Între 9 și 17 martie, în Erevan, capitala Armeniei, va avea loc un curs de formare, intitulat „Learn, involve, lead”, care își propune să ajute participanții să identifice caracteristicile cheie și calitățile personale și să recunoască aspectele unui leadership folositor atât în viața personală a participantului, cât și în activitatea din organizațiile de tineret din care face parte.

city of yerevan

© Anton Starikov | Dreamstime.com

Scopul acestui curs este să sprijine liderii și lucrători de tineret cu abilitățile, cunoștințele și siguranța necesară pentru a fi lideri, pentru a influența societatea și a împuternici relațiile dintre ONG-uri pentru dezvoltarea unor acțiuni viitoare. Cursul se va axa pe activități non-formale și experimentale precum teatru forum, dezbatere, jocuri de rol, workshopuri, activități de grup, open space, jocuri și exerciții, activități outdoor și de team building.

Cursul va implica 24 de participanți din Armenia, Georgia, Ucraina, Moldova, Turcia, Italia, Spania și România, câte trei din fiecare țară.  Termenul limită pentru aplicații este 20 ianuarie 2014, rezultatele urmând a fi comunicate pe 31 ianuarie.  Proiectul este organizat prin intermediul programului Youth in Action de către Youth for Exchange and Cooperation. Mai multe detalii și modul de aplicarea sunt disponibile prin intermediul portalului SALTO-YOUTH.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: