Skip to content

Posibilitate de participare la conferinta anuala a International Volunteer Cooperation Organisations 2013

August 12, 2013

 

IVCO 2013, “DE LA OAMENI LA OAMENI”: voluntariatul ca un catalizator pentru după 2015, politici și practici de dezvoltare, are loc intre 27 si 30 Octombrie 2013, in Paris.

Forum si France Volontaires sunt incantati sa va informeze ca inregistrarea online pentru conferinta anuala a International Volunteer Cooperation Organisations (IVCO),  este acum deschisa.

Conferinta anuala IVCO aduna delegati din organizatii internationale de voluntariat din toata lumea pentru a explora practici inovative si pentru a analiza problemele contemporane legate de acest subiect. Aceasta conferinta este o oportunitate de dezvoltare a retelei organizatiilor de voluntariat, pentru a schimba impreuna idei si discuta abordari inovative si pentru a construi parteneriate puternice.

Puteti gasi programul provizoriu si va puteti inregistra facand click pe link-ul urmator: http://www.france-volontaires.org/-Register-to-IVCO-

In ceea ce privește rezervarea cazarii, veti gasi pe site-ul urmator o lista de cazari selectate cu preturi negociate disponibile pana la 15 August 2013: http://www.france-volontaires.org/-IVCO-2013-

De asemenea puteti  trimite aceasta invitatie altor organizații si retele care ar putea fi interesate de acest eveniment.

Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa o contactati pe Coralie Ledeux:
coralie.ledoux@france-volontaires.org

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: