Skip to content

Stagiu de practica in New York

August 8, 2013

Descrierea stagiului de practica

Studentii selectionati pentru efectuarea stagiului de practica vor fi implicati direct in activitatea colectivului diplomatic al Misiunii Permanente romane din New York.

Stagiul de practica vizeaza tineri capabili sa abordeze o varietate de responsabilitati intr-un mediu dinamic. Candidatii selectionati vor lucra in echipa Misiunii. Posibilitatea de a efectua un stagiu de practica este oferita pe intreaga durata a anului.

Programul reprezinta un proces de invatare atat pentru studenti, cat si pentru personalul Misiunii. Incurajam, in mod deosebit, spiritul inovator si initiativele. In general, responsabilitatile se stabilesc de comun acord intre studenti si colectivul diplomatic, astfel incat stagiul sa raspunda atat intereselor studentilor, cat si nevoilor Misiunii.

Atributiile pot varia in functie de ariile tematice care i-au fost distribuite stagiarului: implicarea in diverse proiecte in derulare, editarea buletinului de stiri al Misiunii, analizarea unor subiecte internationale, organizarea de evenimente, elaborarea unor rapoarte in legatura cu activitati specifice ale ONU, asistare in elaborarea comunicatelor de presa, sprijin la realizarea paginii de internet, participarea la conferinte si intalniri organizate in cadrul ONU sau de catre organizatii non-guvernamentale.

Misiunea va emite un Certificat pentru efectuarea unui stagiu de practica ca o recunoastere a programelor desfasurate cu succes.

Eligibilitate:

Programul este deschis studentilor care detin o diploma de studii universitare (in Romania sau Statele Unite) si studiaza in universitati din SUA. Programul de lucru este de minim 20 de ore pe saptamana, pe o perioada de la 4-6 saptamani.

Cunoasterea limbilor romana si engleza este esentiala. Cunostinte in oricare alta limba oficiala ONU reprezinta un avantaj.

Cunostinte de operare PC, incluzand procesare text si baze de date.

Daca sunteti interesati, puteti accesa mai multe date aici:

http://mpnewyork.mae.ro/node/220

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: