Skip to content

Oportunitate de a participa la Scoala de Vara Geopolitics, editia a 3-a – Deadline inscrieri : 16 iulie 2013

June 25, 2013

Asociatia ASAGRI, Asociatia de Geopolitica “Ion Conea” si Facultatea de Geografie a Universitatii Bucuresti organizeaza intre 25 iulie – 2 august 2013 Scoala de Vara Geopolitics.

Cea de-a treia editie a Scolii de Vara GEOPOLITICS va fi organizata sub forma unor conferinte, dezbateri si ateliere de lucru la care vor participa circa 20 de tineri studenti, masteranzi si doctoranzi in domeniul geopoliticii, relatiilor internationale, al stiintelor politice, sociologie, studii de securitate, economie, drept sau istorie. In primele 7 zile, participantii vor avea ocazia de a dezbate tema scolii de vara impreuna cu personalitati din domeniul geopoliticii, mediului diplomatic si cu experti in securitatea internationala, atat din Romania, cat si din strainatate.  In ultimele zile de desfasurare a Scolii de Vara, participantii vor prezenta studiile pe care le vor elabora.

Ca si la editia anterioara a Scolii de Vara GEOPOLITICS, elementul inedit al acestui eveniment este acela ca se va finaliza cu publicarea unei carti care va reuni studiile elaborate de catre participanti.

Persoanele care doresc sa participe la scoala de vara sunt asteptate sa trimita formularul de aplicare si un CV in format Europass pana cel tarziu in data de 16 iulie 2013 (ora 23.59), la adresa office@geopolitics.ro.

Formularul de aplicare si toate celelalte detalii se gasesc pe pagina web a scolii de vara, http://scoaladevara.geopolitics.ro.

Sursa : Scoala de Vara Geopolitics

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: