Skip to content

Oportunitate de voluntariat in Brazilia si Argentina! deadline inscrieri 4 martie 2013

February 21, 2013

Asociatia Regionala pentru Dezvoltare Rurala are un numar de 3 locuri disponibile pentru un stagiu de voluntariat cu o durata de 7 luni incepand cu data de 1 mai 2013. Este vorba despre un proiect EVS care se va desfasura in cadrul a doua organizatii, una din Brazilia si cea de-a doua din Argentina, pentru Brazilia fiind disponibil un loc iar pentru Argentina 2 locuri.
Tema proiectului WAVE este tineretul si interactiunea cu tinerii localnici, pentru dezvoltarea acestora. Activitatile sunt diverse si se vor decide impreuna cu coordonatorii proiectului din cele 2 tari, putand varia de la promovarea oportunitatilor europene, la informare, lectii de limba engleza/spaniola/romana, crearea de filmulete, organizarea unui schimb de tineret, implicarea in workshop-uri , pana la organizarea de evenimente pentru comunitatea locala in cadrul celor doua organizatii sau a institutiilor unde se vor desfasura activitatile.
Detalii puteti afla accesand urmatorul link http://www.yesforevs.eu/countries.php sau prin email la adresa  bianca.gainaru@ardr.ro
Inscrierile se pot face pana in data de 4 martie, trimitand un CV european (in limba engleza) si o scrisoare de motivatie aplicata pe proiect, la adresa mai sus mentionata.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: