Skip to content

Federatia ONG pentru Dezvoltare – FOND cauta stagiari! Deadline inscrieri 14 februarie 2013

January 31, 2013
Stagiul în cadrul FOND este o oportunitate pentru studenţii/masteranzii interesaţi de politicile europene, îndeosebi politica de cooperare pentru dezvoltare, de a-şi dezvolta cunoştinţele acumulate în mediul formal, aptitudinile personale, în cadrul echipei executive FOND.
 
Stagiul are o durată cuprinsă între 1 şi 3 luni, cu posibilitatea de extindere şi nu este remunerat. Stagiul va incepe in luna martie.

Misiunea FOND este de a contribui la dezvoltarea si implementarea unei politici coerente si eficiente a Romaniei in domeniul cooperarii pentru dezvoltare internationala si ajutorului umanitar, de a creste capacitatea organizatiilor membre de a educa publicul larg cu privire la cooperarea pentru dezvoltare internationala, prin implementarea de proiecte si programe specifice, networking, instruire, cercetare, dezvoltare de politici publice si activitati de advocacy.

Principalele atribuţii în cadrul stagiului vizează:
·         Realizarea unei cercetări tematice ce va fi publicată pe site-ul FOND şi distribuită în cadrul FOND
·         Up-datarea platformelor online ale FOND (blog, site, pagină Facebook)
·          Realizarea de traduceri (EN-FR-RO)
·         Asistarea în organizarea de evenimente (coordonare voluntari, gestionare baze de date, follow-up evenimente).

Criterii selecţie: student (a)/ masterand (a) in cadrul unei facultăţi de profil (Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale, Studii Europene, Filosofie, Jurnalism…) sau cu interes în domeniul politicilor europene (în special politica de cooperare pentru dezvoltare), dorinţa şi motivaţie de a cunoaste si a se implica în acest domeniu, cunoştinţe limbi străine (limba engleză la nivel avansat), disponibilitate de a lucra la birou 4 ore/ zi (in Bucuresti), capacitate analiză, cercetare, cunoaştere operare PC, constituie un plus experienţa în domeniul neguvernamental.
 

Daca sunteti interesati, ne puteti trimite CV-ul, insotit de o scurta motivare la adresa adriana.zaharia@fondromania.org, pana pe data de 14 februarie 2013. Persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu.

Mai multe informatii despre activitatea noastra sunt disponibile pe site-ul FOND la http://www.fondromania.org si pe pagina de Facebook.
Image

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: