Skip to content

Vă invităm să vizitați expoziția mobilă GlocalTour, care tocmai a ajuns în București!

September 19, 2012

Caravana GlocalTour poate fi vizitată în curtea muzeului Antipa, de marți până duminică, între orele 10-18, până în data de 30 septembrie. Vizitarea expoziției este gratuită.

Ce este Caravana GlocalTour?
Caravana GlocalTour (Global + Local= Glocal) transpune ideile locale la nivel global, într-o manieră inovativă și interactivă: o expoziție multimedia aflată într-un camion ce face un turneu al Educației pentru Dezvoltare prin România.

 

Camionul Glocal este unul neconvențional – împărţit în 4 săli mici şi 1 spaţiu central deschis, conține terminale electronice, echipamente multimedia, obiecte de expoziție din țările din Sudul Global, idei ale elevilor şi profesorilor transpuse în reviste, jocuri, un e-book cu lecţii globale, afișe, filme. Datorită instrumentelor audiovizuale moderne – touch screens, track-uri audio, hărți interactive și jocuri – fiecare vizitator va avea oportunitatea de a afla poveștile extraordinare ale unor oameni din Africa, America de Sud, dar și exemple de succese locale. Expoziţia este ghidată virtual de tineri din ţările în curs de dezvoltare, care vor explica impactul personal al problemelor globale.

Cine poate vizita această expoziție?
Oricine! Atât grupurile organizate, cât și vizitatorii individuali sunt bineveniți, iar intrarea este liberă. Caravana este deschisă în intervalul orar 10-18, de marți până duminică. Vizita durează aproximativ 30 de minute și permite accesul a 20 de persoane în același timp.

Grupurile organizate care doresc să viziteze expoziția GlocalTour vor trebui să se programeze la numărul de telefon 0755.036.558 sau să completeze un formular de înscriere care se găsește pe site-ul nostru www.glocaltour.org

 

Echipa GlocalTour

0755.036.558
expo@glocalto
ur.org

Proiectul este co-finanțat de Comisia Europeană prin programul Actori Non-Statali şi Autorități Locale în Dezvoltare.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: