Skip to content

Nominalizeaza seniorii activi – Povestile lor merita sa fie cunoscute

June 27, 2012

mereutanar.com este primul spatiu online care aduce recunoastere seniorilor din viata noastra, fie ca sunt bunici, unchi, vecini, prieteni, profesori, medici, voluntari sau alte persoane de peste 65 de ani din viata fiecaruia dintre noi. Lansarea acestui site se alatura initiativelor de a sustine Anul European al Imbatranirii Active si al Solidaritatii intre Generatii. Pe tot parcursul anului 2012, organizatiile Caritas din Romania desfasoara anul diverse activitati de alaturi si pentru varstnici cu scopul de a-i mentine sanatosi, activi si abili din punct de vedere social, cultural, economic si profesional.

Cum poti nominaliza seniorii?

sunt doar 3 pasi simpli: intri pe site – introduci numele si adresa ta de e-mail, introduci cateva detalii despre seniorul pe care il propui pentru nominalizare (nume, varsta, povestea lui) si apesi nominalizeaza.

Site-ul mereutanar.comcontine resurse, sfaturi, anunturi ale evenimentelor dedicatelor varstnicilor, dar si o platforma de nominalizare si votare a celor mai activi seniori din Romania

http://mereutanar.com/index.php/nominalizeaza

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: