Skip to content

Invatare interculturala si globala in randul tinerilor, 27 ianuarie – 13 februarie, Togo

April 10, 2012
In perioada Ianuarie 2011-Martie 2012 A.R.T. Fusion in cooperare cu Zavod Voluntariat din Slovenia, ADA -Togo si Embracing Hidden Talents Netowork din Ghana au implementat proiectul Art Fusion (cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Youth in Action, Actiune 3.2).
Acest proiect a avut ca scop principal cresterea nivelului de invatare interculturala si globala in randul tinerilor din toate cele 4 tari prin metode de arta participativa, educatie globala si non-formala si muzica traditionala. Aceste metode au fost puse in contextul unor ateliere locale livrate de coordonatorii locali si au culminat intr-un schimb de tineret unde au participat tineri din toate tarile partenere.
Schimbul de tineri a avut loc in perioada 27ianuarie- 13 februarie in Lome Togo, a inclus ateliere de educatie globala, arta participativa si pedagogice muzicala si s-a finalizat cu un spectacol deschis publicului larg ce a inclus cantece si dansuri traditionale din cele 4 tari precum si elemente de fuziune dintre cele 4 tari unde au participat peste 150 de persoane.
In urma proiectului a fost dezvoltat un ghid practic ce a facilitat implementarea atelierelor locale iar in prezent filmul documentar din proiect se afla in editare si vor fi puse la dispozitie tuturor organizatiilor interesate.
Mai multe detalii despre experienta personala a unora din participantii din Romania (Ramona Dragomir) pot fi citite si de aici:  http://www.buzznews.ro/2012/03/11/hoinarind-prin-togo-tara-voodoo-galerie-foto/

Pentru mai multe informatii si detalii despre proiect , ghidul practic si filmul documentar puteti sa va adresati coordonatorului din Romania al proiectului Andreea-Loredana Tudorache (andreea_loredana_psi@yahoo.com )

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: