Skip to content

Du mai departe poVESTEA Saptamanii Nationale a Voluntariatului, 14-20 mai 2012

April 2, 2012
Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat in parteneriat cu VOLUM – Federatia Organizatiilor care Sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania si centrele de voluntariat anunta cea de-a XI-a editie a saptamanii care reuneste in fiecare primavara organizatiile care implica voluntari:

 

Saptamana Nationala a Voluntariatului

14-20 mai 2012

http://www.voluntariat.ro

 

SNV este un eveniment national anual menit sa mobilizeze cat mai multe organizatii si voluntarii pe care acestia ii implica, pentru a sarbatori impreuna voluntariatul, pentru a atrage sprijinul comunitatii pentru acesta si pentru a recunoaste public activitatea voluntarilor. Ducem impreuna poVESTEA voluntariatului in toate comunitatile unde exista organizatii si institutii care implica voluntari, centre de voluntariat, scoli, gradinite, biblioteci si alte grupuri de initiativa! SNV inseamna evenimente de crestere a profilului voluntarilor in comunitate si actiuni de voluntariat public pentru cauze dintre cele mai diverse. Peste 500 de evenimente publice cu, pentru si despre voluntari, peste 200 de organizatii – parteneri locali care deruleaza activitati, 45.000 de beneficiari & participanti la evenimente, 150 de localitati din 41 de judete plus capitala, peste 4000 de voluntari implicati doar in organizarea evenimentelor locale – acesta este bilantul editiei anterioare a SNV, cel mai mare eveniment anual de celebrare a voluntariatului.

 

Vrei sa duci poVESTEA voluntariatului in comunitatea ta?

 

Reprezinti o organizatie, o institutie sau un grup de initiativa?

Daca voluntariatul este o valoare in organizatia ta, inscrie-ti organizatia ca partener local SNV pe http://www.voluntariat.ro si trimite-ne evenimentele prin care vrei sa marchezi SNV in comunitate. Citeste informatiile de pe site, gaseste raspunsuri la Intrebari frecvente, intra pe Calendarul national SNV si foloseste formularul online pentru a-ti inscrie organizatia! Pro Vobis vine in sprijinul activitatilor afiliate la SNV cu tricouri personalizate cu sloganul din acest an si machete pentru postere si fluturasi. Nu uita, tricourile se vor aloca in ordinea inscrierii in Calendar, pana la epuizarea stocului disponibil, asadar te asteptam sa te inscrii!

 

Vrei sa spui povestea voluntarilor din SNV?

Daca faci parte din presa sau ai un site si crezi in puterea comunitatii de a schimba in bine lucrurile din jur prin voluntariat, sarbatoreste impreuna cu noi SNV anul acesta si spune cititorilor tai povestea celor care transforma povestile in realitate – voluntari, organizatii, beneficiari. Intra pe http://www.voluntariat.ro pentru detalii.

 

Vrei sa te implici ca voluntar?

Urmareste Calendarul SNV online ca sa vezi cine & ce activitati desfasoara sau mobilizeaza un grup de prieteni, contacteaza o organizatie din zona ta si propune-le sa celebrati, impreuna, voluntariatul in localitatea ta!

 

SNV este coordonat de Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat si este implementat in colaborare cu VOLUM – Federatia Organizatiilor care sprijina Dezvoltarea Voluntariatului in Romania, centrele de voluntariat si partenerii locali ai SNV. Pentru detalii acceseaza http://www.voluntariat.ro sau contacteaza Pro Vobis la email programe@provobis.ro, tel/fax: 0264-412897, mobil 0755-045103. Parteneri media online http://www.romaniapozitiva.ro, http://www.stiriong.ro, http://www.eurodesk.ro, http://www.galasocietiicivile.ro, http://www.buzznews.ro, http://www.metropotam.ro, http://www.evenimentestudentesti.ro si parteneriate TV & radio in curs de confirmare.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: