Skip to content

Stagiu de voluntariat in Dodowa, Ghana

March 15, 2012

Asociatia Millennium Center implementeaza proiectul “Key Nests 4 Children” in Dodowa, Ghana impreuna cu organizatia partenera din Olanda – “Stichting NeViSo” care prevede trimiterea de voluntari romani si olandezi in stagii de voluntariat de 6 si 12 luni in Dodowa, Ghana. Activitati: campanie de informare, activitati non-formale cu copii si tinerii, actiuni de fundraising. Deadline: 31.03.2012. Pentru mai multe detalii despre proiect va rugam sa consultati descrierea de mai jos sau sa scrieti la adresa de e-mail: sending.mc@gmail.com.

 

DESCRIERE STAGIU DE VOLUNTARIAT

Proiect EVS „Key Nests 4 Children” in Dodowa, Ghana

Înaintea începerii completării dosarului de aplicație pentru acest proiect, vă rugăm să aveți în vedere faptul că în urma acestei etape va exista o preselecție a participanților, urmată de un interviu și o probă finală ce se va desfășura la sediul nostru din Arad. De aceea vă rugăm să aveți în vedere faptul că în eventualitatea în care veți fi selecționat(ă) în etapa urmatoare, costurile aferente prezentării la interviu și proba finală vor fi acoperite în totalitate de către fiecare candidat în parte. Cei selecționati in final vor avea parte si de o sesiune de pregatire formata din mai multe module ce se vor organiza tot in Arad si care vor avea o durata de pana la 2 saptamani intr-un interval de timp de 1 luna inainte de plecarea in stagiul de voluntariat. De asemenea, se solicita candidatilor o disponibilitate mai ridicata in ceea ce priveste timpul acordat altor proceduri adiacente participarii cum ar fi obtinerea vizelor, administrarea vaccinurilor etc. Va rugam insistent sa aveti in vedere toate aceste aspecte inainte de a aplica.

* 8 voluntari

  • Inceput stagiu: 01/06/2012
  • Sfarsit de stagiu: 01/12/2012
  • Organizatie gazda: Sekam Trust International
  • Deadline: 31.03.2012
  • Locatie: Dodowa, Ghana

Descrierea proiectului:

Domeniile principale de activitate sunt implicarea tinerilor in prevenirea exploatarii copiilor prin munca, prin educatie non-formala, menita a oferi copiilor si familiilor suport in a gasi alternative de petrecere a timpului liber, oferind un spatiu destinat dezvoltarii personale a copiilor, si un spatiu de dialog intercultural intre culturile europene si cele africane.
Mai multe informatii sunt disponibile aici:

http://voluntarinlume.millenniumcenter.org/stagiu-de-voluntariat-in-dodowa-ghana/

 

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: