Skip to content

“Azi Cina la Mine!” – Campania sociala de fundraising

January 30, 2012

2012 e anul intalnirilor, al zambetelor, al mancarurilor bune, al revederilor, al amintirilor, al imbratisarilor sincere, al pozitivismului.  A.R.T. Fusion, in acest an, lupta impotriva pesimismului, negativismului, vestilor proaste si tuturor efectelor produse de criza economica asupra fiecaruia dintre noi.

In acest an A.R.T. Fusion face chiar mai mult de atat. vrea sa fie alaturi de tineri, sa interactioneze cu ei, sa le arate ce sanse de dezvoltare pot avea, cum pot sa prinda curaj si sa ia atitudine, ce inseamna sa fie atenti la problemele din jurul lor. A.R.T. Fusion vrea sa ii ajute pe tineri sa devina cetateni responsabili, care sa vina cu o viziune de ansamblu asupra lucrurilor. Sintagma “Noi suntem viitorul” ar trebui sa sune bine pentru ei. In acest moment suna mai mult a povara asa ca A.R.T. Fusion isi propune sa schimbe aceasta perceptie.

Cum? In Februarie 2012 Asociatia A.R.T. Fusion demareaza Proiectul Pilot “Scoala de Teatru Forum”, in doua licee din Bucuresti. Prima generatie de elevi din Scoala de Teatru Forum va fi formata din 20 de elevi din 2 licee marginase/cu posibilitati de implicare reduse din Bucuresti. Elevii vor parcurge cele 16 ateliere dezvoltate in Curriculum-ul Teatru Forum elaborat de A.R.T. Fusion anul trecut, in proiectul EXIT in penitenciare de minori si tineri. Intalnirile cu acestia vor avea loc saptamanal, cate 3 ore.

Campania  de fundraising “Azi cina la Mine” ne va ajuta sa ducem aceasta lupta prin cea mai tare metoda informala creata de oameni vreodata, si anume TIMP PETRECUT CU PRIETENII TAI.

Azi,Cina la Mine ! este un proiect de fundraising al Campaniei  “A.R.T. Fusion – Dedicat Tinerilor! Sustinut de prieteni!”, demarat prima data in luna ianuarie a anului 2011 si relansat in luna  ianuarie 2012. Daca iti place sa razi, sa povestesti, sa dansezi, sa creezi, sa gatesti, sa faci poante cu prietenii tai,  atunci tu esti organizatorul perfect al unei cine cu cauza sociala pentru prietenii tai! Daca vrei sa tragi un semnal de alarma, daca vrei sa schimbi mediile de la BAC fie si cu un procen in bine, daca vrei sa ajuti generatia care iti va plati pensia peste ani si ani, atunci trebuie sa ne contactezi si sa lupti impreuna cu noi in cel mai creativ mod!

Vorbeste-le prietenilor tai despre asta. Invita-i la o cina la tine acasa si roaga-i sa doneze o suma incepand cu 15 lei pentru cina pe care au luat-o. Tu trebuie doar sa ii gazduiesti cu o cina pe care o organizezi cum vrei tu, gatesti ce vrei tu, inviti minim 5 prieteni si convingi minim unul sa organizeze si el o cina. Atat!

Fiecare cina care se va organiza, va fi anuntata cu cel putin 4 zile inainte catre coordonatorul proiectului “Azi, Cina la Mine!”la adresa: art_fusion_romania@yahoo.com cu titlul : “Azi, cina la X ( Maria)”!

Fondurile obtinute in urma campaniei de fundraising vor fi directionate catre Asociatia A.R.T. Fusion pentru implementarea proiectului “Scoala de Teatru Forum”.

Pentru mai multe detalii:

art_fusion_romania@yahoo.com

Ana-Maria Gradinariu, Coordontor Campanie

0724 12 93 94

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: