Skip to content

Va invitam la “Educatie pentru dezvoltare – Made in Romania 2”, 15 decembrie 2011

December 12, 2011

Daca va plac dezbaterile, provocarile si tematicile internationale, va invitam la Seminarul “Educatie pentru dezvoltare – Made in Romania 2” ce are loc in data de 15 decembrie, incepand cu ora 09.30 in cadrul Facultatii de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti (Sala Negulescu, Str. Spiru Haret, Nr. 8, parter).

Scopul acestui eveniment este de a prezenta initiative si resurse educationale 100% romanesti in domeniul educatiei pentru dezvoltare. Evenimentul face parte dintr-o serie de seminarii incepute in luna mai la Cluj si Bucuresti, cu sustinerea Universitatii Babes Bolyai, Universitatea de Vest, Timisoara si a Universitatii Bucuresti.

Vor fi prezenti experti, practicieni in domeniu, reprezentanti ai societatii civile, mediului academic, media care vor aborda teme precum Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului si Agenda Schimbarii, rolul Romaniei de donator international si ce fel de mesaj trebuie sa creem pentru o mai buna constientizare in acest sens, care sunt perspectivele de dezvoltare ale Sudanului de Sud si rolul comunitatii internationale.

Aceasta activitate este parte a proiectului cu finantare europeana „Constientizare publica pentru Solidaritate Internationala” implementat de World Vision Romania, in parteneriat cu organizatii din Cipru, Malta si Grecia.

Mai multe informatii: www.developmenteducation.org.

Confirmarile de participare se fac la adresa claudia_pedersen@wvi.org.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: