Skip to content

Invitatie la Festivalul de teatru EXIT- singurul festival de teatru pentru detinuți din lume! 9-10 noiembrie 2011

November 7, 2011

Asociaţia A.R.T. Fusion, în parteneriat cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor, vă invită la Festivalul de Teatru al Deţinuţilor EXIT ediţia 2011, singurul festival de teatru pentru detinuți din lume.

Festivalul de Teatru al Deţinuţilor EXIT, editia a III-a, se desfășoară în perioada 9 – 10 noiembrie 2011, cu sprijinul partenerului în acest proiect, Teatrul Nottara.
A treia ediție a festivalului EXIT III, finanţat de Asociaţia Fondului Cultural Naţional, își propune pe de o parte sa combata stereotipurile uzuale despre detinuti existente in societatea romaneasca, si pe de alta parte să dezvolte abilităţile de reintegrare socială pentru tinerii din centrele de reeducare și penitenciarele din România prin arta teatrului, să pozitiveze mentalitatea românească asupra deţinuţilor, pentru a facilita procesul de reintregrare socială a acestora după încheierea perioadei de detenţie.

A.R.T Fusion în colaborare A.N.P. a încercat să le ofere deţinuţilor un mijloc de exprimare şi explorare a sentimentelor lor într-un mod neprimejdios, contribuind la dezvoltarea lor afectivă prin activitate artistică. In ediţia 2011 a Festivalului EXIT spectatorii vor avea ocazia de a lua parte la noua piese de teatru clasic construite in penitenciarele selectate.

http://www.artfusion.ro

Advertisements
One Comment leave one →
  1. cristina permalink
    November 10, 2011 4:04 pm

    eu am fost acolo in prima seara. un eveniment reusit.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: