Skip to content

Peste 180 de participanti din tarile aflate in bazinul Marii Negre s-au reunit in cadrul Forumului ONG de la Marea Neagra pentru a construi o viziune comuna

October 11, 2011

Organizaţiile neguvernamentale din bazinul Mării Negre s-au reîntâlnit la cea de-a patra ediție a  Forumului ONG de la Marea Neagră ce s-a desfăşurat în Bucureşti în perioada 6-8 octombrie sub titlul „Construirea unei viziuni comune”. Timp de trei zile, peste 180 de participanţi au dezbătut pe marginea principalelor teme de actualitate pentru regiunea Mării Negre, pentru a găsi împreună răspunsuri la provocările existente în zonă.

Evenimentul a fost organizat de Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND), cu sprijinul Ministerului român al Afacerilor Externe, al Reprezentanţei Comisiei Europene în România şi al Black Sea Trust for Regional Cooperation.

Forumul s-a bucurat de prezenţa unor personalităţi de marcă şi a unor experţi recunoscuţi din regiune, reprezentanţi ai diplomaţiilor europene şi al corpului diplomatic de la Bucureşti, reunind astfel participanţi din ţările aflate în Regiunea Mării Negre – Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Georgia, Grecia, R. Moldova, România, Rusia, Turcia, Ucraina, state membre UE, precum şi actori importanţi din regiune, reprezentanţi guvernamentali, donatori internaţionali, mass-media.

Le multumim tuturor participantilor si in mod deosebit voluntarilor care s-au implicat in organizarea acestui eveniment deosebit de important pentru intreaga regiune.

         Flavia Turcu

     Cosmin Chirita

     Sorina Zainea

     Catalina Olariu

    Iustina Pascari

    Raluca Petrecu

     Eliza Chirila

      Ana Cristina Manda

 

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: