Skip to content

Cautam 4 voluntari pentru Forumul ONG de la Marea Neagra, 6-8 octombrie 2011, Bucuresti

September 15, 2011

Forumul este organizat de FOND, cu sprijinul Ministerului roman al Afacerilor Externe, al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania si al Black Sea Trust for Regional Cooperation.

Daca doriti sa va implicati in organizarea si desfasurarea acestui Forum ce va avea loc la Bucuresti, in perioada 6-8 octombrie a.c, va rugam sa ne contactati la urmatoarea adresa de e-mail: adriana.zaharia@fondromania.org, pana la data de 23 septembrie a.c.

De la prima sa editie, Forumul a reunit peste 400 de participanti din diferite domenii de activitate, incluzand  experti, reprezentanti ai Guvernelor, ai ONG-urilor din Armenia, Azerbaijan, Rusia, Republica Moldova, Bulgaria, Georgia, Grecia, Turcia, Ucraina, Romania, precum si din alte state membre UE active in bazinul Marii Negre.

Principalele responsabilitati vor fi: intampinarea participantilor, luarea de notite si contribuirea la redactarea raportului conferintei, alte activitati logistice.

Toti voluntarii selectati vor primi adeverinte de voluntariat si vor avea prilejul sa interactioneze cu reprezentanti din ONG-uri, media, mediul academic, etc, Forumul constituind astfel o buna oportunitate de networking si de imbunatatire a cunostintelor privitoare la principalele provocari si actiuni din regiunea extinsa a Marii Negre.

http://www.fondromania.org

http://www.blackseango.org

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: