Skip to content

Vrei sa participi la un program de voluntariat in Republica Moldova? Inscrie-te pana pe data de 1 aprilie

March 21, 2011

Organizatii din R. Moldova cauta voluntari in cadrul Serviciului European de Voluntariat. Aplicatiile pot fi trimise pana pe data de 1 aprilie 2011 si trebuie sa cuprinda un CV si o scrisoare de motivatie la adresa dydmoldova@gmail.com. Voluntarii isi vor derula activitatile in perioada 1 iulie – 30 noiembrie 2011 – Organizatia DYD – Dynamism, Youth, Diversity, Organizatia Prietenii Copiilor, Organizatia Angelus Moldova, ACASA.

DYD este o organizatie de tineret ce promoveaza mobilitatea tinerilor si oportunitatile care exista pentru acestia. In proiect, voluntarii vor contribui la organizarea si implementarea activitatilor de promovare a antreprenoriatului in randul persoanenelor tinere.

Organizatia ACASA ofera asistenta pentru persoanele dezavantajate si este activa in domenii precum dezvoltare organizationala, oferire de expertiza si consultanta.

Prietenii Copiilor este o organizatie fondata in anul 2002 a carei principala misune este protejarea drepturilor copiilor in R. Moldova.

Organizatia Angelus contribuie la asistarea persoanelor (in special copii) aflate in faza terminala a bolilor.

Ce vor face voluntarii:

– campanii de informare

– realizare materiale de vizibilitate (brosuri, articole, newslettere)

– realizare rapoarte

Mai multe detalii cu privire la activitatea organizatiilor ce cauta voluntari, precum si despre activitatile acestora sunt disponibile aici:

http://dydmoldova.files.wordpress.com/2011/03/evs-projects-moldova-dyd-april-2011-deadline.pdf

Advertisements
One Comment leave one →
  1. Elena permalink
    May 31, 2011 2:30 pm

    Salutare!
    Admir foarte mult oamenii care fac lucruri frumoase pentru cei ce au nevoie de sustinere. Din pacate sunt atiti de multi oameni ce au nevoie de ajutor si atit de putini care sunt in stare sa intinda o mina de ajutor! E laudabila si impresionanta activitatea celor care lucreaza “cot la cot” pentru a face ceva frumos pentru societate. Cu toate ca am un program de lucru incarcat, mi-as dori mult sa pot si eu sa contribui cu ceva, sa ma implic in activitatea Dvs, caci ma dor mult geutatile celor din jur. Va rog daca veti avea nevoie de “inca un cot” la cercul vostru frumos, as fi incintata sa ma anuntati.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: