Skip to content

“Europa, casa noastra” – Program de informare pentru elevi si profesori despre politica si istoria UE

March 1, 2011

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului au lansat luni, 28 februarie, o campanie de informare si comunicare – “Europa, casa noastra”. Programul se adreseaza elevilor si profesorilor din invatamantul primar, gimnazial si liceal si vizeaza derularea unor activitati prin care elevii sunt incurajati sa se informeze despre Uniunea Europeana, istoria, politicile ei, precum si despre ultimele evolutii din domeniul afacerilor europene.

Programul “Europa casa noastra” se va derula pe parcursul unui an, sub egida Anului European al voluntariatului si contine trei seturi de activitati: “Vizite si dezbateri in scoli”, „Lider european” si „Ziua Europei”.

Activitatile programului sunt disponibile pe site-ul http://www.europacasanoastra.ro. Tot aici, scolile din Romania se pot inscrie in program, prin completarea unui formular online.

http://www.euractiv.ro/uniunea-europeana/articles|displayArticle/articleID_22082/Program-de-informare-pentru-elevi-si-profesori-despre-politica-si-istoria-UE.html

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: