Skip to content

Scoala Romana de Dezvoltare, 24-27 iunie, Bucuresti si Covasna

June 18, 2010

Ministerul Afacerilor Externe în parteneriat cu Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND), are plăcerea de a vă invita la deschiderea oficială a celei de-a treia ediţii a Şcolii Române de Dezvoltare, ce va avea loc în data de 24 iunie, în Aula Magna a Bibliotecii Centrale Universitare “Carol I” din Bucureşti, începând cu ora 11.00.
La ediţia din acest an avem deosebita onoare de a-i avea ca invitaţi pe Comisarul european pentru Dezvoltare, Andris Piebalgs, alături de Ministrul român al Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, Prof. Paul Hoebink – Center for International Development Issues, Nijmegen, Olanda şi Viorel Micescu – Preşedintele Federaţiei ONG pentru Dezvoltare din România (FOND).
Acest eveniment anual, finanţat din bugetul de asistenţă pentru dezvoltare al MAE, îşi propune să reunească toti actorii relevanţi în domeniul cooperării pentru dezvoltare – reprezentanţi ai ministerelor de linie din România, ai noilor state membre ale UE, ai guvernelor statelor partenere, ai sectorului neguvernamental, atât din ţară, cât şi din statele prioritare pentru politica de cooperare pentru dezvoltare promovată de România, precum şi reprezentanţi ai mediului academic şi ai mass-media naţionale.
Sesiunile Şcolii Române de Dezvoltare se vor desfăşura în perioada 25-27 iunie a.c. la Covasna, în limba engleză.
Vă rugăm să ne confirmaţi prezenta d-voastră până pe data de 21 iunie 2010. Pentru detalii şi confirmări, persoana de contact este: Adriana Zaharia (tel. 0747798582, email: adriana.zaharia@fondromania.org). Ataşat veţi găsi agenda provizorie a evenimentului.
Pentru o mai buna organizare logistică, accesul în sală este permis numai în urma confirmării in intervalul 10.00-10.45.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: