Skip to content

Conferinţa de presă-16 Noiembrie 2009

November 17, 2009

Ieri, la reşedinţa ambasadorului Marii Britanii la Bucureşti, Robin Barnett, a avut loc conferinţa de presă susţinută de către FOND şi ART Fusion de la sfarşitul proiectului “Fii cetăţean global! Ia atitudine împotriva sărăciei”.   Am tras linie şi am privit în spate, la  reuşitele proiectului. Am discutat pe marginea lui  şi am privit în faţă la proiectul de anul viitor.

Am premiat participanţii la concursul lansat de noi “ Fii schimbarea pe care o vezi în lume” şi aceştia au fost încurajaţi de discursul Excelenţei Sale, Domnul Ambasador, care a afirmat că tocmai ce a descoperit noi potenţiali parteneri/ tineri cu iniţiativă dornici de a se implica în proiectele viitoare şi de a le aduce în oraşele lor.

Adrian Solcan, Delegat de Tineret la Natiunile Unite, mandatul 2009-2010 a fost şi el prezent pentru a cunoaşte castigatorii şi s-a aratat interesat de cum se pot transpune în realitate ideile participantilor, cum pot acestea lua o forma concretă în comunităţile din care povin.

Toata lumea fericită! Am întrecut recordul  de semnaturi stranse anul trecut,  suntem cu un proiect mai maturi în lupta pentru eradicarea saraciei extreme şi în atingerea Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului si deja ne gandim la proiectul de anul viitor.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: