Skip to content

La o cafea globală…

October 19, 2009

16 octombrie 2009 – World Café – Cafeneaua Cărtureşti –

Eveniment FOND şi FDSC intitulat “Vorbeşte despre Dezvoltare!”

În cadrul proiectului “Stand Up and Take Action”, FOND împreună cu FDSC au organizat la Cafeneaua Verona – Cărtureşti evenimentul intitulat “Vorbeşte despre dezvoltare!”.

La început cei prezenţi s-au familiarizat cu conceptele de cooperare pentru dezvoltare şi sărăcie extremă vizionând poze din Etiopia şi Cambodgia, dar şi prin vizionarea în avanpremieră a documentarului“Uganda 15”, realizat de Valentin Burada de la FDSC în colaborare cu echipa lui Marian Voicu de la TVR .

Timp de mai bine de 3 ore dupa vizionarea documentarului, FOND a organizat o Cafenea Globală care i-a invitat pe cei prezenţi să dezbată şi să înveţe despre Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului, despre ce înseamnă Educaţie pentru Dezvoltare şi care sunt metodele prin care putem să învăţăm despre Dezvoltare şi să-i ajutăm pe cei în nevoie.

Evenimente speciale au fost organizate si in dimineata zilei de 16 octombrie atunci cand membrii grupului de initiativa au mers la Ambasada Marii Britanii din Bucuresti si la  ANPCDEFP pentru doua momente Stand Up. Cei prezenti au raspuns pozitiv initiativei noastre si au semnat petitia pentru eradicarea saraciei extreme.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: