Skip to content

Echipa “Fii Cetatean Global” te invita sa i te alaturi la Flash Mob-urile Antisaraciei!

October 9, 2009

În perioada 12 – 17 Octombrie 2009 în Bucureşti se va organiza saptămâna „Stand Up Take Action”. Vor avea loc o serie de evenimente în diverse locuri, având ca scop conştientizarea publicului cu privire la  sărăcia extremă şi la Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului ( Millenium Development Goals ). Participă şi tu cu noi la cele 2 Flash-Mob-uri pe care le vom organiza!

Joi, 15 Octombrie, orele 20:00 Flash the night!” pe strada Selari.

Acesta va fi un Flash- Mob de noapte ( „night flash-mob” ) şi va avea loc pe strada Selari. Ce trebuie sa faci? Ia cu tine o lanterna sau foloseste lanterna de la telefon si la orele 20:00 aprinde-o, tine-o îndreptată sub fata ca si cum ai spune o poveste cu fantome ( ca in poza de mai jos ) si marsaluieste alaturi de noi din fata clubului Suburbia pana pe strada Lipscani!

Ne vom întalni la orele 19:45 in fata Clubului Suburbia. Acolo vor fi persoane cu tricouri rosii pe care va scrie : „Stand Up and Take Action) – daca ai intrebari, adreseaza-te lor.

Sambata, 17 Octombrie 2009, orele 18:00, „Stand Up Take Action”, iesirea de la metrou de la „Piata Romana”

In anul 2000 aproape toti conducatorii lumii au semnat o inţelegere ca pana in anul 2015 sa fie indeplinite Obiectivele de Dezvoltare ale Mileniului. http://www.un.org/millenniumgoals/ . Pana acum promisiunile lor par a se dizolva exact ca baloanele de sapun in aer, motiv pentru care te invitam sa participi alaturi de noi la acest Flash-Mob.

Ce trebuie sa faci? Adu-ti aminte cum era sa fii copil, ia cu tine o sticluta mica cu ingredientele magice pentru baloane de sapun si intalneste-te cu noi la 17:45 la iesirea de la metrou de la „Piata Romana”! La orele 18:00 vom incepe sa suflam în aer baloane de sapun, ce vor evidentia in mod simbolic promisiunile leaderilor din lume. Dupa 5 minute de „bubble action” vom striga „Stand Up and Take Action” încurajandu-va sa va asezati pe marginile de marmură ale iesirii de  metrou si sa va ridicati mainile in aer timp de 15 secunde ca o simbolica strigare catre liderii acestei lumi de  la A LUA ATITUDINE!

Fii un cetatean responsabil! – Stand Up and Take Action!

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: