Skip to content

Cetăţeni Globali,

September 13, 2009

Acest site vă este destinat.

Aici vei putea afla cât mai multe despre noul proiect al Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare , derulat in parteneriat cu Asociaţia A.R.T. Fusion, Institutul Român pentru Acţiune Instruire şi Cercetare în domeniul Păcii (Patrir) şi Organizaţia Femeilor Refugiate în Romania ( OFRR ), cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii si British Council şi finanţat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acţiune.

Ne propunem să atragem atenţia tinerilor cetăţeni globali precum şi tuturor persoanelor care sunt sau se consideră cetăţeni globali, asupra importanţei şi implicării acestora în promovarea şi îndeplinirea Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului.

De asemenea, dorim să creem un domeniu virtual cu şi despre tineri, şi în mod special despre cum aceştia se pot implica în domeniul cooperării internaţionale pentru dezvoltare.

Încurajăm dialogul cultural prin crearea unei cadrul în care tinerii din diferite ţări pot colabora şi împărtăşi experienţele şi cunoştinţele despre această temă.

Dorim ca prin proiectul pe care îl realizăm împreună, şi anume: Fii Cetăţean Global! Ia atitudine împotriva sărăciei! să vă atragem atenţia asupra unor probleme de ordin global şi asupra responsabilităţii noastre ca cetăţeni europeni de a ne implica activ în procesul de eradicare a sărăciei de orice tip (acesta fiind primul din cele 8 Obiective de Dezvoltare ale Mileniului).

Advertisements
One Comment leave one →
  1. MARCELA BRATOSIN permalink
    October 5, 2009 3:59 pm

    Foarte frumoasa aceasta linie a sperantei si pentru cei care au nevoie de sprijin si exemple demne de urmat pentru a face ceva ,cat si pentru cei ce nu se pot ajuta singuri. In numele a toti multumiri. Activitatile ong-ului ce-l reprezint sunt la inceput de drum si destul de timide fata de ideile marete ce-a dus la infiintarea acestuia.
    Sa aduci speranta in viata cuiva,e un dar Divin.
    Sa-ti pese ce se intampla cu specia umana,chear ai devenit OM .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: